TPS TV | Sami Haltia aloitti TPS:n tyttöjen ja naisten valmennuspäällikkönä

Sami Haltia aloitti TPS:n tyttöjen ja naisten valmennuspäällikkönä

21.11.2018
2 983 Katsontoa

Sami Haltia on aloittanut osa-aikaisena TPS:n tyttöjen ja naisten uutena valmennuspäällikkönä. Haltian toimi on historiallinen, sillä hän on TPS juniorijalkapallon ensimmäinen valmennuspäällikkö, joka keskittyy seurassa pelkästään tyttöjen ja naisten jalkapalloon.

Haltia toimii käytännön tasolla läheisessä yhteistyössä kaikkien seuran naisten ja tyttöjen valmentajien kanssa, koko valmennustoiminnan koordinaattorina. Hänen vastuullaan on myös naisten edustusjoukkueen pelaajakartoitus. TPS:n naisten edustusjoukkue julkaisee kauden 2019 ensimmäiset pelaajasopimukset vielä tämän viikon aikana.

– Olemme todella tyytyväisiä, että pystymme vahvistamaan koko organisaatiotamme uudella tyttöjen ja naisten omalla valmennuspäälliköllä. Sami Haltia on erittäin organisointikykyinen, kokenut ja arvostettu valmentaja, eli juuri sopiva henkilö koordinoimaan TPS:n tyttöjen ja naisten jalkapallotoimintaa. Hän tuntee lisäksi erinomaisen hyvin myös maamme pelaajatilanteen, TPS juniorijalkapallon puheenjohtaja Teppo Virta kiittelee.

Sami Haltia muistetaan parhaiten TPS:n naisten edustusjoukkueen päävalmentajana kausilta 2014-17. Hän valmensi TPS:n mitalijoukkueeksi 31 vuoden tauon jälkeen, kun joukkue voitti SM-hopeaa kauden 2016 päätteeksi. TPS voitti Haltian johdolla tuolloin koko seurahistoriansa 11:nnen SM-mitalin.

Kirjoita kommentti