TPS TV | Tiedotustilaisuus: "Annetaan poikien pelata!"

Tiedotustilaisuus: “Annetaan poikien pelata!”

17.7.2014
8 738 Katsontoa

FC TPS Turku Oy järjesti torstaiaamuna tiedotustilaisuuden Ravintola Maunossa. Paikalla olivat seuran taustayhtiön puheenjohtaja Aimo Moisander, toimitusjohtaja Juha Reini sekä TPS:n taloustalkoisiin osallistuva urheilun monitoimiammattilainen Juhani Tamminen. TPS lanseerasi tilaisuudessa “Annetaan poikien pelata!” -kampanjansa. Puheenjohtaja Moisander selvitti seuran talousnäkyviä, urheilupuolta sekä tulevia muutoksia tämän hetken sekä tulevaisuuden näkökulmasta. Toimitusjohtaja Reini jatkoi sen jälkeen lisää talous- ja urheilupuolen asioita TPS-toimiston näkökulmasta. TPS-kasvatti Juhani Tamminen vetosi sen jälkeen tunteella kaikkiin TPS-henkisiin ihmisiin, jotta nämä lähtisivät mukaan Tepsin taloustalkoisiin. Tamminen vetää itse 13.8. “Annetaan poikien pelata” -seminaarin, joka sisältää päivällisen Ravintola Maunossa, Don Tamin “Annetaan poikien pelata” -luennon, liput TPS-FC Honka -peliin, logonäkyvyyden TPS:n ilmoituksessa Turun Sanomissa sekä TPS-kannattajatuotteen.

Juhani Tamminen, Aimo Moisander, Juha Reini

Juhani Tamminen, Aimo Moisander, Juha Reini

Kommentit ( 3 )

 1. Terve!
  Tsemppiä kampanjalle. Muutama rohkea tepsiläinen on jopa Turun rajojen ulkopuolella!
  60 vuotta tepsiläisenä nro 468 ;)!
  Elmu

 2. Loistavaa Tami!!! Urheilussa tunne on iso asia, edelleen monet seurajohtajat ovat leipäpappeja, jotka tuovat vain negatiivisia asioita esille. Sponsorit eivät innostu ja seuran henkilökunta ei usko parempaan huomiseen. Antakaa Tamille tilaa ja aikaa, niin usko palaa varmasti kaikilla tekemiseen. Raha on tärkeää, mutta ilman hyvää johtamista ei ole tulevaisuutta! Terveisiä Pirkanmaalta, silti TPS

 3. Alkaa olla lopun alkua. Paniikkinappi on painettu ja jäävuori häämöttää edessä.
  Kaikessa tässä surullisuudessa paistaa viime vuosien arrogantti ylimielisyys, josta on tullut TPS tunnusmerkki. Korulauseilla pyritään kuorruttamaan kakkua, jonka pohja on pahasti vettynyt ja täysin mätä. Kaikki te hullut, jotka olette sijoittamassa rahanne uppoavaan laivaan, toivotan onnea. Vanhat omistajat hyppäävät laivasta ja uusia hölmöjä pitää löytyä. Kysykää kuinka paljon johtajat Moisander ja Reini ovat omia rahojaan sijoittaneet seuraan. Ei todennäköisesti pennikään, kuten ei myöskään aikaisemman hallituksen johto. Toivottavasti olen väärässä. Ihmettelen miten omistajat katsovat läpi sormien hallituksen ja toimitusjohtajan taloudenpitoa. Amatöörit puuhastelee.

Kirjoita kommentti