TPS TV | Toiminnanjohtaja Leena Allen: "Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita Tepsiin pelaamaan"

Toiminnanjohtaja Leena Allen: “Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita Tepsiin pelaamaan”

28.3.2019
5 349 Katsontoa

TPS juniorijalkapallo ry:n uusi toiminnanjohtaja Leena Allen aloitti uudessa pestissään helmikuun kolmannella viikolla. Hän siirtyi TPS juniorijalkapallon palvelukseen Suomen Palloliiton toimistolta. Uusi toiminnanjohtaja on saanut tutustua itse seuran toimintaan sekä ennen kaikkea seurassa vaikuttaviin ihmisiin nyt kuuden viikon ajan. Allen teki kokemustensa perusteella omaa yhteenvetoaan seuran toiminnasta tällä hetkellä.

Leena Allen painottaa, että lähtökohtaisesti TPS juniorijalkapallolla on todella moni asia erittäin hyvässä mallissa. Hän toteaa kuitenkin samalla, että kehitystyötäkin riittää, esimerkiksi tiettyjen toimintojen tehostamisessa, joidenkin asioiden uudelleen organisoimisessa sekä yleisessä tiedonkulussa.

Allen haluaa myös muistuttaa, että vaikka TPS juniorijalkapallon kivijalka on tyttöjen ja poikien kilpailullinen joukkuetoiminta, sisältyy toimintaan paljon muutakin. Esille nousivat muun muassa J-P Perälän koordinoima ja ohjaama harrastetoiminta, koululaisille suunnattu kerhotoiminta sekä Luolavuoren koulun erityslasten jalkapallotoiminta.

Toiminnanjohtaja Leena Allen myös lupasi, että hän aikoo pitää jatkossa säännöllisesti ajankohtaisia tilannekatsauksia koko TPS juniorijalkapallon toiminnasta.

Kirjoita kommentti