TPS TV | TPS-HJK näkyy myös VeikkausTV:llä – teemana Turku vs. Helsinki

TPS-HJK näkyy myös VeikkausTV:llä – teemana Turku vs. Helsinki

27.9.2014
2 993 Katsontoa

TPS-kannattajat lanseerasivat viikonlopun teemaksi Turun vastaan Helsinki. Perjantaina kolisevat kaukalonlaidat HK Areenalla ja sunnuntaina pelataan Veikkausliigaa. TPS:n Matej Hradecky ja Juri Kinnunen päättivät vääntää leikkimielisesti aiheen suhteen kättä. Kumpi voitti, Matej:n kotikaupunki Turku vai Jurin kotikaupunki Helsinki? Molemmat toki taistelevat Tepsin puolesta täydestä sydämestä pyhänä. TPS kohtaa siis sunnuntaina 28.9. Veritas Stadionilla HJK:n klo 17.00 alkaen. Jos et pääse jostain syystä kuitenkaan paikan päälle, on matsi katsottavissa myös VeikkausTV:stä (www.veikkaus.fi).

Veikkauskortilla saa TPS-HJK-otteluun kaksi lippua yhden hinnalla. Etu on vain sadalle ensimmäiselle asiakkalle, joten toimi nopeasti.

Yle on päättänyt sisällyttää VeikkausTV:n Futiskierros-konseptia mukailevan lähetyksen sunnuntaina 28.9. esitettävään Urheiluviikonloppu-ohjelmaan. Lähetyksessä seurataan yhdellä kertaa koko Veikkausliigakierrosta. Pääpelinä on Turussa pelattava TPS – HJK, mutta myös muista kierroksen otteluista nähdään huippuhetkiä samaan tapaan kuin VeikkausTV:n Futiskierroksessa. Televisioinnin takia kaikki kierroksen ottelut pelataan liigahallituksen päätöksellä samanaikaisesti sunnuntaina 28.9. klo 17.00 alkaen.

Juri Kinnunen & Matej Hradecky

Juri Kinnunen & Matej Hradecky

Kirjoita kommentti