TPS TV | TPS juniorijalkapallon syksyssä kansainvälisyyden leima

TPS juniorijalkapallon syksyssä kansainvälisyyden leima

29.12.2014
3 990 Katsontoa

TPS juniorijalkapallo syksyssä oli vahva kansainvälisyyden maku. TPS:n C15- ja -C16 -ikäluokan pojat pelasivat Englannissa kolme kovatempoista ottelua kohtamalla ensin Tottenhamin sekä sen jälkeen kahdesti kahdesti Brightonin. TPS juniorijalkapallon 32-henkinen delegaatio tutustui marraskuussa koko Brighton & Hove Albion FC:n organisaatioon.

Edellisten ikäluokkien TPS-pelaajista Albion Ademi on vieraillut vuoden 2014 aikana molemmissa Manchesterin suurseuroissa sekä Brightonissa. Lassi Viholainen ja Dan Mirel pääsivät puolestaan tutustumaan belgialaiseen Anderlechtiin. TPS:n B17-ikäluokan pojat kävivät pelaamassa syksyllä Italiassa SS Lazion ja AS Roman vastaavan ikäluokan junioreita vastaan. Näistä peleistä poiki sellainen positiivinen asia, että pohjoisitalialainen Vicenza Calcio kutsui Olli Jallin ja Ilari Koljosen leireilemään seuraan.

TPS juniorijalkapallon valmennuspäällikkö Tommi Pikkarainen on syystäkin äärimmäisen tyytyväinen vuoden 2014 antiin. Hän kiittää samalla kaikkien eri juniori-ikäluokkien pelaajia, valmentajia ja taustavoimia menstyksekkäästä kaudesta 2014.

Kirjoita kommentti