TPS TV | TPS:n kansainvälinen Aura Cup järjestetään Turussa 29.6.-2.7. 2017

TPS:n kansainvälinen Aura Cup järjestetään Turussa 29.6.-2.7. 2017

4.11.2016
4 434 Katsontoa

TPS jalkapallon järjestämä kansainvälinen junioriturnaus, Aura Cup, järjestetään Turussa jo 15:nnen kerran ensi kesänä. Aura Cup alkaa torstaina 29.6. ja turnaus päättyy sunnuntaina 2.7. pelattaviin finaaleihin.

Turnaus järjestetään poikien D13-F8-ikäluokille sekä tyttöjen E10-F8-ikäluokille. Osallistuville D-E juniorijoukkueille taataan vähintään seitsemän ottelua ja F-juniorijoukkueille vähintään kuusi ottelua turnauksessa. Aura Cupin erotuomarit tulevat Turun Erotuomarikerhosta. Nuorimpien ikäluokkien erotuomareina toimivat pelinohjaajat.

Turnauksen otteluita pelataan pääasiassa Kupittaan kentillä. Pelejä on kuitenkin myös Turun Urheilupuiston Yläkentällä sekä Parkin kentällä. Pelialustoina toimivat niin luonnonnurmi- kuin tekonurmikentätkin. Turnaukseen osallistuu ympäri Suomea tulevien joukkueiden lisäksi myös ulkomaalaisia joukkueita, joita tulee ensi vuonnakin ainakin Latviasta, Liettuasta, Puolasta, Venäjältä ja Virosta.

Aura Cupin turnausjärjestelyt vedetään läpi erittäin ammattitaitoisella vastuuhenkilöporukalla, jolla on jo vuosien kokemus turnauksen järjestämisestä. Majoituksesta ja ruokailusta vastaavat koulut sijaitsevat aivan pelikenttien läheisyydessä.

Kesäinen Turku on loistava lomanviettopaikka ja samalle viikonlopulle Aura Cupin kanssa ajoittuvat muun muassa Turun Vanhalla Suurtorilla järjestettävät Keskiaikaiset markkinat, jotka houkuttelivat viime vuonna peräti 155.000 kävijää.

– Kenttäolosuhteemme sekä itse turnausjärjestelyt ovat vuodesta toiseen huipputasoa. Turnaus on ollut alusta alkaen kansainvälinen ja näin laadukkaat suomalaisjoukkueet saavat mitata omia taitojaan myös ulkomaisten joukkueiden kanssa. TPS toivottaa joukkueenne tervetulleeksi kesäiseen Turkuun pelaamaan näiden juniori-ikäluokkien huippujalkapalloa. Annamme erittäin mielellämme tarkempia tietoja turnauksestamme, TPS jalkapallon toiminnanjohtaja Kari Uronen painottaa.

Aura Cupin ilmoittautuminen on avattu: https://www.statbeat.com/competitions/176014/register

 

Kirjoita kommentti