TPS TV | TPS:n Rankkasade-joukkueen pelaajat saivat upouudet pelipaidat!

TPS:n Rankkasade-joukkueen pelaajat saivat upouudet pelipaidat!

21.2.2018
7 278 Katsontoa

TPS:n naisjaosto ja TPS juniorijalkapallo lahjoittivat Turun Luolavuoren koulussa harjoittelevalle TPS Rankkasade -joukkueelle upouudet pelipaidat. TPS:n naisjaoston Sirpa Moisander ja Kaija Byman saapuivat Luolavuoren kouluun mieluisat tulijaiset mukanaan. Myös TPS TV oli paikalla kun Rankkasateen pelaajat vastaanottivat valmentajansa Jani Rothbergin johdolla uudet upeat pelipaitansa.

Luolavuoren koulun erityslastenopettaja Jani Rothberg on tehnyt huipputärkeää työtä erityislasten liikunnaharrastusten parissa jo vuodesta 2004 lähtien. Rankkasade-joukkueen valmentamisen lisäksi hänen ohjaamissaan Sydän pelissä -kerhoissa on pelannut jalkapalloa ja harrastanut muuta liikuntaa vuosien varrella satoja eri lapsia.

TPS Rankkasade harjoittelee kovalla innolla koko kevään tähtäimessään Eerikkilän Urheiluopistolla 8.5. järjestettävä Respect-cup. Eerikkilän Urheiluopisto ja PUMA Finland Oy tukevat taloudellisesti tätä kuuden joukkueen turnausta. TPS Rankkasade kohtaa Eerikkilässä Helsingistä, Tampereelta, Forssasta, Hyvinkäältä ja Nummelasta tulevien koulujen joukkueita.

Kommentit ( 1 )

  1. Aktiivisesti tulee Tepsiä seurattua mutta en ollut lainkaan tietoinen tällaisesta yhteistyöstä. Tosi hieno homma, respect kaikille mukana oleville aikuisille ja pojille (tytöille myös?) hauskoja hetkiä jalkapallon parissa!

Kirjoita kommentti