TPS TV | VIFK-ennakko: "Kyllä me tiedetään, mitä sieltä on tulossa"

VIFK-ennakko: “Kyllä me tiedetään, mitä sieltä on tulossa”

1.10.2015
2 975 Katsontoa

Päävalmentaja Mika Laurikainen trimmaa joukkojaan kohti kauden 2015 huipennusta. Ensimmäinen kolmesta etapista on ensi lauantaina, kun sarjaporrasta alemmas putoava VIFK saapuu Yläkentälle. TPS vei kauden ensimmäisen kohtaamisen kotonaan 5-0 ja myös Vaasasta tuli kolme pistettä 1-5-lukemin.

Laurikainen kertailee tuttuun tapaansa TPS:n edellisen ottelun (JJK-TPS 0-3) sekä ennakoi lauantaista VIFK-peliä. Hän selvittää myös joukkueensa kokoonpano- ja loukkantumistilanteet sekä kertoo, koska niitä uusia pelaajasopimuksia vihdoinkin julkistetaan.

TPS-VIFK siis lauantaina 3.10. klo 16.00 Urheilupuiston Yläkentällä. Ottelun tauolla kukitetaan viime viikolla A-junioreiden Suomen mestaruuden voittanut TPS:n ASM-joukkue.

TPS TV lähettää ottelun tuttuun tapaan suorana lähetyksenä. Lähetys alkaa puoli tuntia ennen ottelun alkua eli klo 15.30. Ottelun asiantuntijana toimii TPS:n A-pojat Suomen mestaruuteen luotsannut Jussi Nuorela, joka on myös entinen TPS:n kapteeni ja Suomen A-maajoukkueen pelaaja. Ottelun selostaa Harri Kesälä ja studiota isännöi Marko Kouhia.

TPS:n lauantain kotiottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

 

Kirjoita kommentti