TPS TV | Vihreä Härkä liittyi TPS:n naisten edustusjoukkueen tukijoukkoihin

Vihreä Härkä liittyi TPS:n naisten edustusjoukkueen tukijoukkoihin

6.6.2018
3 086 Katsontoa

Mitä tapahtui, kun maailmanmestari Ulla Kulju, TPS:n naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Satu Honkala ja Vihreän Härän Juha-Pekka Aikola kohtasivat aurinkoisella Kupittaalla? TPS TV kävi selvittämässä, mitä kaikkea yhteistä näillä kolmella oikein on.

Vihreä Härän härkäpaputuotteet on tuttuja tuotteita kaikille luonnonmukaisen ruoan ystäville. Vihreän Härän omia härkäpaputuotteita saa Lounais- ja Etelä-Suomen alueelta hyvin varustelluista ruokakaupoista sekä nettikaupoista.

Vihreä Härkä on lähtenyt rohkeasti mukaan myös suomalaisen huippu-urheilun tukemiseen. Vihreän Härän ensimmäinen yhteistyökumppani oli naisten ratamoottoripyöräilyn maailmanmestari, Ulla Kulju. Hänen menestystarinansa on upea esimerkki sinnikkyydestä ja tahdonvoimasta, sillä hän halvaantui lumilautailuonnettomuudessa vuonna 2002. Nyt Vihreän Härän yhteistyökumppaneihin kuuluu myös TPS:n naisten edustusjoukkue.

– Me olemme inhimillisen kokoinen ruoan tuottaja tässä suuressa maailmassa ja haluamme esitellä oman vaihtoehtomme. Naisten huippu-urheilusta löytyy jännitystä ja menestystarinoita, mutta ne jäävät turhan usein liian vähälle huomiolle. Näen meissä todella paljon yhtäläisyyksiä, yrittäjä Juha-Pekka Aikola Vihreästä Härästä muistuttaa.

Vihreän Härän vihannestilalla viljellään ja jatkojalostetaan härkäpapua sekä luonnonmukaisesti, että tavanomaisesti viljeltynä. Vihreä Härkä tarjoaa kaikille ruoanlaittajille mutkattomia kotimaisia raaka-aineita, jotka rasittavat mahdollisimman vähän luontoa, mutta sisältäen samalla runsaasti tärkeitä ravintoaineita.

Vihreän Härän vihannestila sijaitsee Varsinais-Suomessa, Uudenkaupungin Kalannissa. Tilaa isännöi nykyään Juha-Pekka Aikola, jonka isoisä osti tilan aikanaan perheelleen vuonna 1961. Vuonna 1982 Tila siirtyi Juha-Pekka Aikolan vanhemmille. Tilan jatkaminen oli vaakalaudalla 2000-luvun taitteessa, mutta onneksi sukutilan tarina sai silloinkin jatkoa. J-P Aikola kiinnostui ympäristöasioista ja alkoi fokusoida viljelyä härkäpapuihin. Näin syntyi Vihreä Härkä.

Vihreä Härkä – voimaa luonnon kasviproteiinista!

Lisätietoja Vihreästä Härästä: http://www.vihreähärkä.fi

Kirjoita kommentti