TPS TV | Whitestone suunnitteli TPS jalkapallon uudet kotisivut

Whitestone suunnitteli TPS jalkapallon uudet kotisivut

23.5.2016
5 046 Katsontoa

Digitoimisto Whitestone suunnitteli ja rakensi kokonaan uudet TPS jalkapallon kotisivut. TPS TV vieraili Whitestonen Turun toimistolla, jossa markkinointipäällikkö Aleksi Kanerva esitteli yrityksensä toimintaa sekä henkilökuntaa. Kanerva taustoitti samalla Whitestonen TPS-yhteistyötä sekä sitä, millainen prosessi TPS:n kotisivujen rakentaminen oli.

Whitestone on Turussa, Pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylässä toimiva Digitoimisto. Sen toiminnan tarkoituksena on tuottaa asiakkaiden tarpeeseen vastaavia verkkopalveluita, jotka pohjautuvat Whitestonen kehittämiin sovellusalustoihin sekä näiden ympärille rakennettuihin lisäarvoa tuottaviin palveluihin.

Whitestone ymmärtää sähköisen liiketoiminnan asiantuntijana olevansa merkittävässä roolissa asiakkaansa liiketoiminnassa ja pyrkii omalla osaamisella tuomaan asiakkaalle lisäarvoa. Henkilöstön ammattiylpeys ja kiinnostus uusia tekniikoita ja alaa kohtaan pitävät Whitestonen osaamisen eturintamassa.

TPS jalkapallo ja TPS TV suosittelevat Whitestonen palveluita!

Lisätietoja: http://www.whitestone.fi/fi/etusivu

 

Kommentit ( 2 )

  1. Hyvä Tps, naisille mitali, miesten joukkue kolehtivaiheen jälkeen kolkuttelee paluuta liigaan, se järjestyy kun omiin ei päästetä maaleja ja noilla tehoilla jatketaan maalin tekoa tärkeissä loppumatseissa. Hienoa että joukkue koostuu pääosin lähialueen pelaajista. Itse näin ekat tps-pelit jo v 66, kauseja takana;)

  2. Täytyy kannustaa Haka voittoon Jjksta, silloin vaikea Oulu-peli ei vie väärää kautta saumoja,, onhan Hakakin vaarassa.

Kirjoita kommentti